Tervetuloa Viipurin Lauluveikkojen koelauluun 29.1.2018.

Tilaisuuden ohjelma on seuraava:

Klo 18 alkaen pääset osallistumaan kuoron viikoittaiseen harjoitukseen. Harjoituksen loppupuolella on henkilökohtainen koelaulu, jossa hakija laulaa yhden säestyksettömän omavalintaisen kappaleen kuoron musiikkilautakunnalle. Lisäksi musiikkilautakunta testaa äänialasi ja perehtyy musiikkitaustaasi.

Viipurin Lauluveikoissa on tehty musiikkia tunteella ja asenteella jo yli 120 vuoden ajan. Vuosittain tuhansia ihmisiä tavoittavien konserttien lisäksi toimintaamme kuuluvat levyttäminen ja iloiset karonkat. Harjoittelemme maanantaisin klo 18-21 Karjalatalon Laatokka-salissa ja järjestämme yhdet viikonloppuharjoitukset puolivuotiskauden aikana. Vuosittaiset pääkonserttimme ovat kaksi konserttia 1. adventtina Johanneksen kirkossa sekä kevätkonsertit Helsingissä ja Karjalaisilla kesäjuhlilla. Kotimaan konserttien lisäksi esiinnymme aktiivisesti ulkomailla. Viimeksi vierailimme USA:ssa, Kanadassa ja kotikaupungissamme Viipurissa vuonna 2017.

Mikäli et pääse juuri 29.1. koelauluihin mukaan, niin ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kuoronjohtaja Ilkka Aunuun 050 544 8146, niin sovimme uuden ajankohdan.

Tervetuloa koelauluun!